Wie zijn wij?

Hieronder volgt een kennismaking met de leden van de projectgroep van de DIMPLE studie:

Dr. Erwin Ista is universitair hoofddocent verplegingswetenschap en implementatiewetenschappen bij het Erasmus MC, Rotterdam. Hij is de projectleider van de DIMPLE-studie.

Prof. dr. Monique van Dijk is hoogleraar verplegingswetenschap met de focus op de kwaliteit van zorg en is werkzaam in het Erasmus MC te Rotterdam. In het verleden heeft Monique ook als wijkverpleegkundige in Rotterdam gewerkt.

Prof. dr. Lisette Schoonhoven is hoogleraar verplegingswetenschap in het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Lisette doet implementatieonderzoek en richt zich in het bijzonder kwaliteit en patiëntveiligheid van verpleegkundige zorgverlening.

Dr. Leti van Bodegom-Vos is senior-onderzoeker en implementatie-expert aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Ze houdt zich daar voornamelijk bezig met (de-)implementatieonderzoek, zowel in de transmurale- als de intramurale setting.

Dr. Nienke Bleijenberg is lector proactieve ouderenzorg aan de Hogeschool Utrecht en senior-onderzoeker verplegingswetenschappen aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Nienke is ook coördinator van de Academische Werkplaats Verpleegkunde in de Wijk. Ook is ze bestuurslid van de wetenschappelijke Tafel Wijkverpleging.

Milou Cremers MSc is junior-onderzoeker in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Ze heeft haar master verplegingswetenschappen in 2019 afgerond aan de Universiteit Antwerpen en is tot voor kort werkzaam geweest als verpleegkundige op de inwendige geneeskunde en maag-darm-lever afdeling in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

Elise Schipper BSc is student Verplegingswetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Voor haar afstudeeronderzoek participeert zij in de groepsinterviews van de DIMPLE-studie. Daarnaast is zij als verpleegkundige werkzaam in het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom.